28 mei 2021 
1 min. leestijd

De kracht van samenwerken: Ezra Verloskundigen Ede 

De kracht van samenwerken: Ezra Verloskundigen Ede 

Sinds enkele maanden geef ik (online) Zwanger- en MamaFit trainingen bij De Jong Fysiotherapie. Hiervoor werkte en woonde ik in Nijmegen, waar ik ruim twee jaar dezelfde trainingen heb gegeven. Wanneer je op een nieuwe plek start, is het heel belangrijk om een nieuw netwerk op te bouwen. Dit heeft niet alleen het doel om nieuwe deelnemers te bereiken, maar ook (misschien nog wel belangrijker) als doel een goede samenwerking te starten. Wanneer je met een specifieke doelgroep werkt, is het ontzettend fijn om de kunnen overleggen en regelmatig contact te hebben met deskundigen: de verloskundigen in de omgeving.

Ik ben dan ook ontzettend enthousiast over de nieuwe samenwerking met Ezra Verloskundigen in Ede. Een tijdje geleden ben ik in deze praktijk langs geweest om kennis te maken en ik werd hier heel hartelijk ontvangen. We hebben een leuk, uitgebreid gesprek gehad waarin ik heb kunnen vertellen over mijn oefengroepen en waarin zij over de praktijk hebben verteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een fijne samenwerking gaat worden!

Alle deelnemers die via Ezra Verloskundigen komen, mogen een gratis proefles ZwangerFit of MamaFit volgen. Wil jij meer informatie of wil jij je aanmelden? Neem dan contact met ons op via manon@dejongfysio.com, via 0318-830311 of via https://dejongfysio.com/zwangerfit/.

Ben jij/ken jij iemand die een samenwerking op het gebied van zwangerschap/bevalling interessant zou vinden? Neem snel contact met mij op en wie weet gaat de volgende blog over deze samenwerking!

Met sportieve groet,

Manon Nieboer, Fysiotherapeut en Zwanger-/MamaFit trainer

 

 

Reactie plaatsen