10 juni 2021 
2 min. leestijd

De kracht van samenwerken: Little Wellness

De kracht van samenwerken: Little Wellness

De vorige keer heb ik verteld hoe belangrijk het is om samen te werken met andere disciplines die met dezelfde doelgroep werken. In het geval van ZwangerFit/MamaFit kan dan gedacht worden aan de verloskundigen, maar hoe leuk is het om ook met iemand samen te werken die deze doelgroep op een niet-medische manier ziet? 

Dit resulteerde in een ontzettend leuk gesprek met Luzet Bezemer van Little Wellness. Luzet is zelf moeder en heeft haar eigen bedrijf waarin ze zwangerschapsmassage, rebozomassage, partnermassage, mamamassage en babymassage aanbiedt. Deze massages kunnen een mooie aanvulling zijn op de actieve Zwanger- en MamaFit-trainingen, om je lichaam goed in balans te houden. Daarnaast is ze draagconsultent en verkoopt ze draagdoeken. Het juist gebruiken van een goede draagdoek kan klachten aan de nek/rug/schouders bij de ouders helpen voorkomen en kan door het kindje ook als heel prettig worden ervaren. 

Zoals je merkt is Luzet van alle markten thuis dus, of je nou zwanger of al bevallen bent. We hopen op een mooie samenwerking, maar dit is in ieder geval een goede start geweest! Wil jij meer informatie over de Zwanger-/MamaFit of wil jij je aanmelden? Neem dan contact met ons op via manon@dejongfysio.com, via 0318-830311 of via https://dejongfysio.com/zwangerfit/.

Ben jij/ken jij iemand die een samenwerking op het gebied van zwangerschap/bevalling interessant zou vinden? Neem snel contact met mij op en wie weet gaat de volgende blog over deze samenwerking! 

Met sportieve groet, 

Manon Nieboer, Fysiotherapeut en Zwanger-/MamaFit trainer 

Reactie plaatsen