Page content

Even voorstellen Marjolein

Even voorstellen Marjolein

Mijn naam is Marjolein Reijnders, 29 jaar en ik kom uit Veenendaal.  In januari ben ik, nadat ik er vanwege ziekte een aantal jaar tussenuit ben geweest, begonnen met re-integratie  in het werkveld bij de Jong Fysiotherapie en vanaf april ben ik officieel weer helemaal aan het werk als fysiotherapeut. Ik vind het heerlijk om weer aan de slag te zijn.

Door een blessure kwam ik in aanraking met fysiotherapie en in 2011 ben ik aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd als fysiotherapeut. De afwisseling in het werk spreekt me erg aan, geen patiënt of klacht is hetzelfde. Ook hoop ik dat ik door mijn eigen ervaring met een (chronische) ziekte, patiënten nog beter kan begeleiden naar herstel. Hierbij vind ik een samenwerking tussen fysiotherapeut en patiënt belangrijk, zodat de patiënt ook inzicht krijgt in hoe hij/zij actief kan bijdragen aan zijn/haar herstel.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten zoals hockey en tennis, maar ook skiën (in de winter) en zeilen  (in de zomer) vind ik leuk om te doen.

Met sportieve groet,

Marjolein

Comment Section

0 reacties op “Even voorstellen Marjolein

Plaats een reactie


*