24 augustus 2020 
1 min. leestijd

He! Een nieuw gezicht bij De Jong Fysiotherapie….

He! Een nieuw gezicht bij De Jong Fysiotherapie….

1 augustus ben ik bij De Jong Fysiotherapie gestart en de eerste weken zijn voorbij gevlogen. Dit komt mede door het warme en gastvrije welkom van mijn collega’s en de patiënten, dank hiervoor!

Veel van jullie hebben mij in de afgelopen weken al achter de balie bij De Jong Fysiotherapie zien zitten. Maar voor iedereen die mij nog niet gezien of gesproken heeft;

Ik stel mij graag nog even aan jullie voor!

Mijn naam is Marlinda Werkman en ben 30 jaar. Ik woon in het centrum van Ede en ben in 10 minuutjes fietsen bij de praktijk. Als echte Edese is het een geluk om zo dicht bij je huis te mogen werken. In mijn vrije tijd ben ik veel in het bos en op de hei, waar ik graag fiets en wandel. Om mijn hoofd leeg te maken, doe ik regelmatig aan een uurtje yoga.

De afgelopen 10 jaar heb ik ervaring opgedaan als receptioniste, gastvrouw, secretaresse en officemanager. Maar nu ben ik enorm blij met de nieuwe uitdaging als praktijkondersteuner. Een dynamische functie met diverse werkzaamheden, waarin ik nog veel kan leren. Maar ook de omgeving en het vele contact met mensen spreekt mij aan, daar krijg ik energie van!

Als praktijkondersteuner ben ik de spin in het web. Ik ben het eerste aanspreekpunt van de praktijk en jullie kunnen met alle vragen, opmerkingen of andere zaken bij mij terecht. Daarnaast ga ik mij vooral bezighouden met declareren aan zorgverzekeraars, afspraken inplannen, ondersteunen van de fysiotherapeuten en Social media.

Heb je nog vragen? Kom gerust even langs! Want ik help je graag…

Reactie plaatsen