12 september 2017 
in Blog
1 min. leestijd

Hé, een nieuw gezicht!

Hé, een nieuw gezicht!

De afgelopen twee maanden heb ik mijn intrede mogen doen binnen het enthousiaste team van De Jong Fysiotherapie. Vele opmerkingen heb ik al mogen ontvangen waarom ik nog niet op het tv scherm stond. Middels deze blog wil ik mijzelf graag even voorstellen!

Milou Hubers, Fysiotherapeut De Jong Fysiotherapie

Mijn naam is Milou Hubers, 24 jaar en woonachtig in Huissen. In 2017 heb ik de HBO opleiding tot fysiotherapeut succesvol afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Voorafgaand aan deze opleiding heb ik de opleiding CIOS in Arnhem afgerond. Naast de werkzaamheden binnen de praktijk, combineer ik ook graag de liefde voor het vak met sport. Op wedstrijddagen ben ik dan ook actief als sportverzorgster bij Vitesse. In mijn vrije tijd mag ik zelf ook graag een balletje trappen, zeilen, een rondje hardlopen of mezelf uitsloven in de sportschool.

Waarom ik gefascineerd ben geraakt door het vak fysiotherapie: ‘Omdat ieder persoon uniek is en geen klacht in het lichaam hetzelfde is. Samen tot een gepast behandelplan en resultaat komen, maakt mijn werk iedere dag weer uitdagend! Er wordt ook wel eens gezegd: als je iets doet wat je leuk vindt en bij je past, hoeft je niet te werken..’

Met sportieve groet,

 

Milou Hubers

Fysiotherapeut

Reactie plaatsen