Page content

Olympische Spelen Golf

Olympische Spelen Golf

Update Nederlandse volleybal dames

Een brace is een effectief middel om te voorkomen dat je door je enkel gaat. Dat je desondanks toch geblesseerd kan raken werd gisteren duidelijk toen Maret Balkestein geblesseerd raakte tijdens de wedstrijd van de volleybaldames. In plaats van haar enkelbanden te scheuren of haar gewricht te beschadigen liep zij een kuitblessure op, waardoor er nog een kans bestaat dat ze tijdens de olympische spelen nog in actie kan komen. Vanmiddag om 16:35 spelen de Nederlandse dames tegen Italië en zeker is dat Maret vandaag nog niet mee doet!
De Jong Fysiotherapie Ede
Als je al vaker een enkelblessure hebt gehad en een sport doet waarbij je het risico loopt deze nog een keer op te lopen kan het handig zijn een brace aan te schaffen. Een handige keuzetool vind je in de “Versterk je Enkel”-app van VeiligheidNL. Natuurlijk kunnen onze je hier ook bij helpen!

Golf op de Olympische Spelen

Een totaal andere sport, maar niet minder interessant is golf. Aanstaande vrijdag om 12:30 zal Joost Luiten strijden voor het eerst spelen. Wist je dat golf pas voor de derde onderdeel is van de Olympische Spelen?

De Jong Fysiotherapie

Comment Section

0 reacties op “Olympische Spelen Golf

Plaats een reactie


*