Wil jij zo optimaal mogelijk revalideren na een knieblessure?

Wij bieden een op maat gemaakt revalidatietraject aan!

Stel het is de 60e minuut van de wedstrijd, je wordt ingebracht om de winnende treffer te scoren voor je team. Je trekt een sprint, draait weg, wil op doel schieten en dan gebeurt het onwerkelijke, je knie draait, je hebt veel pijn en wordt van het veld gedragen.


Na onderzoek blijkt dat je eerst geopereerd moet worden of je gaat juist zonder operatie verder. Hoe zorg je ervoor dat je weer zo snel mogelijk kan spelen?


Bij de Jong (sport) fysiotherapie bieden wij KnieVIP aan, de unieke manier om zo optimaal mogelijk te revalideren, zodat jij weer snel en goed op het veld staat om de winnende treffer te scoren.


Bij het op maat gemaakte revalidatietraject, onder begeleiding van sportfysiotherapeuten staan,

Kwaliteit, Aandacht en Service centraal.


Kwaliteit

We zijn gespecialiseerde sportfysiotherapeuten van het KnieNetwerk, we hebben een samenwerkingsverband met Sportvalley en de afdeling Orthopedie van ziekenhuis de Gelderse Vallei. We beschikken over moderne sportapparatuur en de mogelijkheid om sport specifiek te trainen.


Aandacht

Een op maat gemaakt behandelplan op basis van persoonlijke doelstellingen, individueel- en in groepsverband trainen, leren "mentaal" herstellen en periodieke metingen waar je progressie in kaart wordt gebracht.


Service

Van revalidatie op de behandelbank tot aan wedstrijd fit. Vaste tijdsblokken voor de groepstrainingen, ruime openingstijden, mogelijkheid voor behandelingen aan huis, revalidatie in het zwembad en veldrevalidatie.Interesse?

Heb jij interesse in een op maat gemaakt revalidatietraject? Maak dan snel een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten. Of neem contact op met de praktijk 0318-830311 of mail naar info@dejongfysio.com