Met een aanpak op maat ben jij snel weer klachtenvrij!

Wij hebben contracten met alle verzekeraars dus onze behandelingen worden veelal uit de aanvullende verzekering vergoed.

(Sport) Fysiotherapie   


Manuele therapie   

 

 

Fit en zwanger
     ZwangerFit /        MamaFit


         Quick fix voor   Ondernemers


(Sport) fysiotherapie

Heb jij een blessure opgelopen aan je houdings of bewegings apparaat en wil je zo snel mogelijk weer pijnloos bewegen of gaan sporten? Wil jij je zonder blessures voorbereiden op een grote sportprestatie zoals een marathon? Of wil je (weer) gaan bewegen en zoek je daarbij goede begeleiding? Met zowel fysiotherapie als sport fysiotherapie helpen wij je graag.


Bij het opstellen van een behandelplan nemen we de tijd om samen de oorzaak van jouw klacht(en) te vinden. We bespreken je wensen, je lichamelijke situatie en je mogelijkheden. Het doel is om zo snel mogelijk weer de dagelijkse bezigheden kunnen doen of op een verantwoorde manier weer kan sporten en/of weer aan het werk kan gaan.

Je kunt bij ons terecht voor

Manuele therapie

Bij manuele therapie behandelen we klachten die pijn veroorzaken aan de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Pijn in de wervelkolom of ledematen ontstaat wanneer gewrichten niet goed werken en bewegen moeilijk wordt. Vaak is overbelasting van het gewricht de oorzaak van de klacht. Ook kunnen spieren verkrampen en kan de pijn uitstralen naar andere delen van het lichaam. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van de pijn. Naast het gebruik van manuele technieken geven we adviezen en begeleiding om stoornissen in de toekomst te voorkomen.

Veel klachten die veroorzaakt worden door stoornissen in gewrichten kunnen we positief beïnvloeden. Hierbij kan je denken aan:

 • hoofd- en nekpijn, nekpijn in combinatie met slecht kunnen bewegen van de wervelkolom
 • nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen
 • hoge rugklachten (in combinatie met rib- en borstpijn)
 • lage rugklachten (met uitstraling naar de benen)
 • bepaalde vormen van duizeligheid
 • kaakklachten (in combinatie met nekklachten)

 • heupklachten

ZwangerFit/MamaFit


Ben je zwanger of net bevallen? Wanneer je tijdens je zwangerschap fit en actief blijft, heeft dit een positieve invloed op de zwangerschap, de bevalling en het herstel na de bevalling. Bij Zwanger- en MamaFit® train je wekelijks onder leiding van onze speciaal opgeleide fysiotherapeute Manon, zodat jij je niet druk hoeft te maken over wat wel en niet goed is voor jezelf en je kindje. Er wordt gewerkt aan conditie en kracht, waarbij de activiteiten natuurlijk volkomen veilig zijn voor uw zwangerschap. Deze trainingen verminderen de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling en helpen je na de bevalling weer sterker te worden. Bovendien bevordert het je algehele conditie. Dit is goed voor jou, maar ook voor jouw baby. 

Voorafgaand aan deelname aan de cursus vindt er een intake plaats. Deze bestaat uit het doornemen van een vragenlijst en enkele oefeningen.


Kosten

 • € 145,- voor een 10 rittenkaart
 • Voorafgaand aan de cursus is een eenmalige intake verplicht. Kosten hiervoor zijn € 39,50.
 • € 75,- voor een 5 rittenkaart (alleen mogelijk na afronden 10-rittenkaart)

De 10 rittenkaart is 12 weken geldig, de 5 rittenkaart is 7 weken geldig.


Steeds meer aanvullende verzekeringen vergoeden (een deel van) de cursus. Om teleurstelling achteraf te voorkomen raden wij je aan dit na te vragen bij je zorgverzekeraar. Wanneer er een mogelijkheid is tot declareren dient de cursist de factuur zelf in te dienen bij de zorgverzekeraar.


Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit 10 actieve lessen van 1 uur.

Het doel van deze cursus is dat jij leert te vertrouwen op jouw lichaam, het vergroten van je lichaamsbesef en/of verbeteren van je lichaamshouding.

 • Verantwoord bewegen om klachten te voorkomen en de belastbaarheid te verhogen tijdens en na de zwangerschap, met een programma op jouw eigen niveau;
 • Behoud en/of herstel van de algemene fitheid (conditie);
 • Minder complicaties tijdens de zwangerschap en na de bevalling;
 • Preventie voor eventuele bekken- en bekkenbodem problematiek en beheersing van de bekkenbodemspieren;
 • Kennis en toepassing van verschillende ontspannings-en ademhalingsoefeningen.

Dit draagt uiteindelijk bij tot een betere uitgangspositie voor de bevalling, waardoor je langer mobiel en zelfredzaam kan blijven. Een optimale conditie zorgt voor preventie van onnodig ziekteverzuim, het voorkomen of beperken van rugklachten, bekkenproblematiek, incontinentieklachten en een sneller herstel na de bevalling.Fysiotherapie VIP programma voor ondernemers

Ben je altijd maar druk en ervaar je stress? Vergeet je door alle drukte van het runnen van je bedrijf of je baan jezelf? 

Tijd voor verandering! First Yourself Very Important Person! 

Veel ondernemende mensen zijn hun ‘beste versie van zichzelf’ kwijt geraakt. Ze zijn moe, gestresst en ervaren fysieke of mentale spanningklachten en pijntjes. Het is onze missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen naar meer energie. We bieden je een Quick Fix of een grondige persoonlijke APK ;-) Onze unieke aanpak bestaat uit fysiotherapie met een plus en een mentale aanpak. Door blokkades en patronen op een snelle en gemakkelijke manier los te laten en gewoontes te veranderen, geeft het nieuwe inzichten die je helpen om in korte tijd daadwerkelijk de beste versie van jezelf en je bedrijf te worden en te blijven! 


Wij behandelen met deze 5 basis pijlers:

 • Bewegen en Bewustzijn
 • Ademhaling en Aandacht
 • Slaap
 • Immuunsysteem en Inspiratie
 • Stress en Stress mindset
 • Voeding en voedingsupplementen

Wil je meer informatie 

over onze behandelingen?