Behandeling

Screening intake en onderzoek
Zitting fysiotherapie / Sportfysiotherapie

Zitting manuele therapie

Fysiotherapie behandeling aan huis

Niet nagekomen afspraak *

Fysio/sportmassage 30 min. / 60 min.

Rugtraining of Knie training 

Holistische fysio/FyVIP consult (1 uur)

Tarief

€ 49,50

€ 39,50

€ 49,50

€ 49,50

€ 39,50

                 € 39,50 / € 77,00

op aanvraag

€ 95,00

Wanneer je een afspraak bij ons maakt, reserveren wij tijd voor je. Indien je een afspraak niet na kunt komen, kun je de gemaakte afspraak uiterlijk tot 24 uur van tevoren kostenloos annuleren. 


Het valt ons op dat het vaker voorkomt dat sommige patiënten niet op een afspraak verschijnen of niet tijdig hun afspraak annuleren. Het is voor een fysiotherapie praktijk vervelend als een patiënt niet op komt dagen, of kort van te voren afmeldt, want er had op dat moment ook een andere patiënt geholpen kunnen worden.


Vanaf 2023 zullen wij daarom bewust strikter zijn in het in rekening brengen van het bovenstaande tarief bij niet tijdige annulering van een afpraak.


Er zijn natuurlijk altijd omstandigheden denkbaar dat er sprake is van een overmacht situatie waardoor u niet verschenen bent. Neem daarom altijd z.s.m. contact met ons op met vermelding van deze reden.

* Je kunt uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van je behandeling je afspraak annuleren. 

Dit kan via tel: 0318-830311 of per mail: info@dejongfysio.com.

Bij niet tijdig annuleren of niet nakomen van je afspraak wordt het bovengenoemde tarief in rekening gebracht. Let op deze nota kan niet bij de zorgverzekeraar ingediend te worden.