arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Team

Ons team bestaat uit 9 enthousiaste fysiotherapeuten en

1 praktijkondersteuner. Hun gemeenschappelijke deler is hun vakmanschap en het plezier waarmee ze werken.

Sjoerd de Jong

Sportfysiotherapeut, praktijkhouder

FyVIP Consultant

Vacature 30 uur

Fysiotherapeut

Luc de Winter

Fysiotherapeut


Bart van de Wiel

Sportfysiotherapeut, 

Manueel Therapeut

Niels Noordmans 

Fysiotherapeut

Dry Needling

Manueel therapeut i.o.

Peter van der Veer

Fysiotherapeut

Dry Needling

Milou Hubers

Fysiotherapeute

ZwangerFit docente

MamaFIt docente

Eline von der Fuhr

Fysiotherapeute

Sportfysiotherapeute

Martin Hiskemuller

Manueel therapeut

Melanie de Ruiter

Fysiotherapeute

Dry Needling

Zwangerfit

Marlinda Werkman

Praktijk ondersteuner

Jolanda de Jong

Praktijkhouder

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collegas, check www.dejongfysio.com/vacatures

Sjoerd de Jong, 

Sportfysiotherapeut, praktijkhouder

FyVIP Consultant

Sjoerd de Jong (1974) heeft in 2007 de praktijk opgericht. Hij studeerde af als fysiotherapeut en later als Sportfysiotherapeut. Hij heeft diverse cursussen gevolgd zoals: Mc Kenzie A en B, Kinesio-taping, nieuwste ontwikkelingen voor schouder en knie, actieve revalidatie (IAS), Mylogenics activation, release & rehab, Mindfullness en Dry Needling.  Naast fysiotherapie behandelingen is Sjoerd Nes Health Vitaliteitscoach en FyVIP consultant. In zijn behandelingen wordt er natuurlijk gewerkt aan het balanceren van het fysieke lijf, maar bij de FyVIP of Nes Health consulten is er juist aandacht voor emotie, overtuigingen, gedachten en gedrag. Zijn motto: Vitaliteit is een recht! "Een gezonde geest in een gezond lichaam"

Luc de Winter,

Fysiotherapeut

Luc de Winter (1995) heeft de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2020 afgerond. 

Zijn interesse in fysiotherapie komt voort uit een passie voor het begeleiden van het individu op uiteenlopende gebieden zoals revalidatie na blessures, het veranderen van een leefstijl of het zoeken naar ontspanning in het lichaam. 

Bart van de Wiel, 

Sportfysiotherapeut, Manueel Therapeut

Bart van de Wiel (1979) heeft de opleiding Fysiotherapie aan Hogeschool van Utrecht in 2002 afgerond. Vanaf 2007 heeft hij zich bekwaamd als geregistreerd sportfysiotherapeut. Na diverse cursussen e.d. heeft Bart in 2014 zijn opleiding Orthopedische Manuele therapie aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Bart heeft veel ervaring op gebied van revalidatie en begeleiding van (top) sporters. Zijn aandachtsgebied is heup, knie en enkel.

Niels Noordmans, 

Fysiotherapeut, Dry Needling, Manueel Therapeut i.o.

Niels Noordmans (1991) heeft in 2015 zijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Hoge School van Utrecht. Zijn interesses liggen bij motorisch leren en aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat. Hij heeft de cursus Dry Needling met succes afgerond.

Niels volgt nu het 2e jaar van de SOMT de opleiding Manuele therapie.

Peter van der Veer, 

Fysiotherapeut, Dry Needling

Peter van der Veer (1991) heeft net als Niels zijn opleiding afgerond op de Hoge School van Utrecht. Door interne scholing is Peter bekwaam in het toepassen van ‘Mylogenics release’, het afnemen van de ‘Functional Movement Screening’ en volgde de opleiding dry needling. Daarnaast is Peter de fysiotherapeut die op maandag avond het jeugdspreekuur bij voetbalclub DTS verzorgt.

Milou Hubers, 

Fysiotherapeute, ZwangerFit docente

Milou Hubers (1993) heeft na de opleiding CIOS Arnhem, de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Zij heeft daarbij een aantal cursussen gevolgd als sportmassage en medical taping.

Milou is tevens officieel geregistreerd ZwangerFit / MamaFIt docente.

Eline von der Fuhr,

Fysiotherapeute en Sportfysiotherapeute 

Eline von der Fuhr (1988) is sinds 2014 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na twee jaar werken in de verschillende gebieden van de fysiotherapie, is ze begonnen met de master Sportfysiotherapie. Ze heeft haar opleiding in juni 2020 afgerond. Haar interessegebied is de knie in combinatie met een sporthulpvraag. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat je als fysiotherapeut verder kijkt dan alleen het aangedane gebied, waarbij naast fysieke ook mentale en sociale aspecten aan bod komen. 

Martin Hiskemuller, 

Manueel Therapeut

Martin Hiskemuller (1967) heeft in 1992 de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Hij heeft een aantal jaren in het buitenland gewerkt. in 2005 heeft hij de opleiding Manuele therapie met succes afgerond. Er volgden vele cursussen op het gebied van stress in relatie tot fysieke belasting. Intussen heeft Martin alweer ruim 11 jaar zijn eigen praktijk in Ermelo en werkt parttime als Manueel therapeut in onze praktijk.

Melanie de Ruiter,

Fysiotherapeute, Dry Needling, Zwangerfit

Melanie de Ruiter (1995) heeft de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen. Haar fascinatie voor de fysiotherapie komt uit de diversiteit van het beroep. Elk individu is anders in klacht en persoon. Melanie heeft heeft de cursus Dry Needling met succes afgerond. Ze is de vaste vervangster voor de cursus Zwangerfit en Mamafit. 

Marlinda Werkman, 

Praktijkondersteuner

Marlinda (1990) is de spin in het web van onze praktijk. Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze collega's en cliënten. Ze neemt de telefoon aan, ze zorgt voor de administratieve afwikkelingen binnen de praktijk en regelt de declaratieverzorging richting zorgverzekeraars. 

Jolanda de Jong

Praktijkhouder, FyVIP Consultant

Jolanda de Jong (1976) werkt op de achtergrond mee aan de groei van de fysiotherapie praktijk door verzorgen van personeelszaken en de strategie van de praktijk. Daarnaast is Jolanda aan het label FyVIP verbonden als Sensi-plus therapeute en Online Vitaliteitscoach bij de online leeromgeving van FyVIP (expert  HSP)