Het Team

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste fysiotherapeuten en 1 praktijkondersteuner. Hun gemeenschappelijke deler is hun vakmanschap en het plezier waarmee ze werken.

Sjoerd de Jong

Sportfysiotherapeut, praktijkhouder

Timo Hans

Fysiotherapeut

Bart van de Wiel

Sportfysiotherapeut, 

Manueel Therapeut

Niels Noordmans

 

Fysiotherapeut

Peter van der Veer


Fysiotherapeut

Milou Hubers


Fysiotherapeut

Martin Hiskemuller

Manueel therapeut

Melanie de Ruiter

Fysiotherapeut

Ursula Kuypers

Praktijkondersteuner

Sjoerd de Jong, 

Sportfysiotherapeut, praktijkhouder

Sjoerd de Jong (1974) heeft in 2007 de praktijk opgericht. Hij studeerde in 1999 af als fysiotherapeut aan THIM Hogeschool Fysiotherapie . Tijdens zijn werk als algemeen fysiotherapeut volgde hij de opleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft tevens diverse cursussen gevolgd zoals: Mc Kenzie A en B, Kinesio-taping, nieuwste ontwikkelingen voor schouder en knie, actieve revalidatie (IAS), Mylogenics activation, release & rehab en Dry Needling.

Timo Hans, 

Fysiotherapeut

Timo Hans (1988) heeft na de opleiding Sport en Bewegen gekozen voor de studie Fysiotherapie aan Hanzehogeschool in Groningen. Deze studie heeft hij naast de cursus medical taping afgerond in 2012. De opleiding Mylogenics, Toptrainer en Functional Movement Screen zijn ook succesvol afgerond. 

Bart van de Wiel, 

Sportfysiotherapeut, Manueel Therapeut

Bart van de Wiel (1979) heeft de opleiding Fysiotherapie aan Hogeschool van Utrecht in 2002 afgerond. Vanaf 2007 heeft hij zich bekwaamd als geregistreerd sportfysiotherapeut. Na diverse cursussen ed heeft Bart in 2014 zijn opleiding Orthopedische Manuele therapie aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Bart heeft veel ervaring op gebied van Revalidatie en begeleiding van (top) sporters.

Niels Noordmans, 

Fysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.

Niels Noordmans (1991) heeft in 2015 zijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Hoge School van Utrecht. Zijn interesses liggen bij motorisch leren en aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat.

Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij ook tennisleraar bij Tesqua.

Niels volgt nu de opleiding Manuele therapie.

Peter van der Veer, 

Fysiotherapeut

Peter van der Veer (1991) heeft net als Niels zijn opleiding afgerond op de Hoge School van Utrecht. Door interne scholing is Peter bekwaam in het toepassen van ‘Mylogenics release’, het afnemen van de ‘Functional Movement Screening’ en dry needling.

Daarnaast is Peter de fysiotherapeut die het jeugdspreekuur bij voetbalclub DTS verzorgt.

Milou Hubers, 

Fysiotherapeut

Milou Hubers (1993) heeft na de opleiding CIOS Arnhem, de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Zij heeft daarbij een aantal cursussen gevolgd als sportmassage en medical taping.

Naast haar werk als fysiotherapeut is Milou actief als sportverzorgster bij een betaald voetbal organisatie. Milou is nu bezig met de cursus Zwangerfit.

Martin Hiskemuller, 

Manueel Therapeut

Martin Hiskemuller (1967) heeft in 1992 de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Hij heeft een aantal jaren in het buitenland gewerkt. in 2005 heeft hij de opleiding Manuele therapie met succes afgerond. Er volgden vele cursussen op het gebied van stress in relatie tot fysieke belasting. Intussen heeft Martin alweer ruim 11 jaar zijn eigen praktijk in Ermelo en werkt parttime als Manueel therapeut in onze praktijk.

Melanie de Ruiter,

Fysiotherapeut

Melanie de Ruiter (1995) heeft de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen. Haar fascinatie voor de fysiotherapie komt uit de diversiteit van het beroep. Elk individu is anders in klacht en persoon.

Naast haar werk als fysiotherapuet is Melanie ook werkzaam als fitnessinstructrice bij Tesqua.

Ursula Kuypers, 

Praktijkondersteuner

Ursula heeft ruim 17 jaar ervaring als secretaresse. Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Ze neemt de telefoon aan en ze zorgt voor de administratieve afwikkelingen binnen de praktijk en richting zorgverzekeraars.