arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Team

Ons team bestaat uit 9 enthousiaste fysiotherapeuten en

1 praktijkondersteuner. Hun gemeenschappelijke deler is hun vakmanschap en het plezier waarmee ze werken.

Sjoerd de Jong

Sportfysiotherapeut, praktijkhouder

FyVIP Consultant

Bart van de Wiel

Sportfysiotherapeut, 

Manueel Therapeut

Niels Noordmans

 

Fysiotherapeut

Manueel therapeut i.o.

Peter van der Veer


Fysiotherapeut

Milou Hubers


Fysiotherapeute

ZwangerFit docente

Eline von der Fuhr

Fysiotherapeute

Sportfysiotherapeute i.o.

Martin Hiskemuller

Manueel therapeut

Melanie de Ruiter

Fysiotherapeute

Marjolein Reijnders

Fysiotherapeute

Ursula Kuypers

Praktijkondersteuner

Sjoerd de Jong, 

Sportfysiotherapeut, praktijkhouder

FyVIP Consultant

Sjoerd de Jong (1974) heeft in 2007 de praktijk opgericht. Hij studeerde af als fysiotherapeut en later als Sportfysiotherapeut. Hij heeft diverse cursussen gevolgd zoals: Mc Kenzie A en B, Kinesio-taping, nieuwste ontwikkelingen voor schouder en knie, actieve revalidatie (IAS), Mylogenics activation, release & rehab, Mindfullness en Dry Needling.  Naast fysiotherapie behandelingen is Sjoerd Nes Health Vitaliteitscoach en FyVIP consultant. In zijn behandelingen wordt er natuurlijk gewerkt aan het balanceren van het fysieke lijf, maar bij de FyVIP of Nes Health consulten is er juist aandacht voor emotie, overtuigingen, gedachten en gedrag. Zijn motto: Vitaliteit is een recht! "Een gezonde geest in een gezond lichaam"

Timo Hans, 

FyVIP Consultant

Timo Hans (1988) is van oorsprong fysiotherapeut, oprichter van Physis Academy en concentreert zich als FyVIP consultant volledig op ons unieke FyVIP-programma. Samen met Sjoerd helpt hij jou naar de beste versie van jezelf. Voor meer informatie over vitaliteit: www.Fyvip.nl.

Timo ondekte tijdens zijn werk dat klachten behandelen enkel vanuit de visie bewegen en voeding voor veel mensen te weinig resultaat biedt.  Juist door aandacht te geven aan de pijlers Bewegen, Ademhaling, Slaap, Immuunsysteem en Stress creëer je voorwaarden voor het lichaam om zichzelf volledig te kunnen herstellen. Vanaf januari 2019 geeft Timo alleen nog FyVIP consulten bij de Jong Fysiotherapie

Bart van de Wiel, 

Sportfysiotherapeut, Manueel Therapeut

Bart van de Wiel (1979) heeft de opleiding Fysiotherapie aan Hogeschool van Utrecht in 2002 afgerond. Vanaf 2007 heeft hij zich bekwaamd als geregistreerd sportfysiotherapeut. Na diverse cursussen e.d. heeft Bart in 2014 zijn opleiding Orthopedische Manuele therapie aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Bart heeft veel ervaring op gebied van revalidatie en begeleiding van (top) sporters. Zijn aandachtsgebied is heup, knie en enkel.

Niels Noordmans, 

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut i.o.

Niels Noordmans (1991) heeft in 2015 zijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Hoge School van Utrecht. Zijn interesses liggen bij motorisch leren en aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat.

Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij ook tennisleraar bij Tesqua.

Niels volgt nu de opleiding Manuele therapie.

Peter van der Veer, 

Fysiotherapeut

Peter van der Veer (1991) heeft net als Niels zijn opleiding afgerond op de Hoge School van Utrecht. Door interne scholing is Peter bekwaam in het toepassen van ‘Mylogenics release’, het afnemen van de ‘Functional Movement Screening’ en dry needling.

Daarnaast is Peter de fysiotherapeut die het jeugdspreekuur bij voetbalclub DTS verzorgt.

Milou Hubers, 

Fysiotherapeute, ZwangerFit docente

Milou Hubers (1993) heeft na de opleiding CIOS Arnhem, de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Zij heeft daarbij een aantal cursussen gevolgd als sportmassage en medical taping.

Naast haar werk als fysiotherapeut is Milou actief als sportverzorgster bij een betaald voetbal organisatie. Milou is tevens officieel geregistreerd ZwangerFit docente.

Eline von der Fuhr,

Fysiotherapeute en Sportfysiotherapeute i.o.

Eline von der Fuhr (1988) is sinds 2014 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na twee jaar werken in de verschillende gebieden van de fysiotherapie, is ze begonnen met de master Sportfysiotherapie. De verwachting is dat ze in 2019 de opleiding afrond. Haar interessegebied is de knie in combinatie met een sporthulpvraag. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat je als fysiotherapeut verder kijkt dan alleen het aangedane gebied, waarbij naast fysieke ook mentale en sociale aspecten aan bod komen. 

Martin Hiskemuller, 

Manueel Therapeut

Martin Hiskemuller (1967) heeft in 1992 de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Hij heeft een aantal jaren in het buitenland gewerkt. in 2005 heeft hij de opleiding Manuele therapie met succes afgerond. Er volgden vele cursussen op het gebied van stress in relatie tot fysieke belasting. Intussen heeft Martin alweer ruim 11 jaar zijn eigen praktijk in Ermelo en werkt parttime als Manueel therapeut in onze praktijk.

Melanie de Ruiter,

Fysiotherapeute

Melanie de Ruiter (1995) heeft de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen. Haar fascinatie voor de fysiotherapie komt uit de diversiteit van het beroep. Elk individu is anders in klacht en persoon.

Naast haar werk als fysiotherapeut is Melanie ook werkzaam als fitnessinstructrice bij Tesqua.

Marjolein Reijnders,

Fysiotherapeut

Marjolien Reijnders (1989)  kwam door een blessure in aanraking met fysiotherapie en in 2011 ben ik aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd als fysiotherapeut. De afwisseling in het werk spreekt me erg aan, geen patiënt of klacht is hetzelfde. Ook hoop ik dat ik door mijn eigen ervaring met een (chronische) ziekte, patiënten nog beter kan begeleiden naar herstel.

Ursula Kuypers, 

Praktijkondersteuner

Ursula heeft ruim 17 jaar ervaring als secretaresse. Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Ze neemt de telefoon aan en ze zorgt voor de administratieve afwikkelingen binnen de praktijk en regelt de declaratieverzorging richting zorgverzekeraars.