16 oktober 2018 
0 min. leestijd

Een nieuw gezicht.....

Een nieuw gezicht.....

Via deze blog wil ik mijzelf graag voorstellen als nieuw gezicht bij de Jong fysiotherapie.

Mijn naam in Melanie de Ruiter, 23 jaar en woonachtig in Ede. Afgelopen Juli ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb vanaf oktober een mooie start als fysiotherapeut  mogen maken bij de Jong fysiotherapie.

 

In mijn jeugd beoefende ik veel sporten op hoog niveau zoals turnen, judo en waterpolo. Met waterpolo heb ik tot mijn 18de topsport beoefend, waar veel blessures bij kwamen kijken. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met het vak fysiotherapie en nooit meer getwijfeld om iets anders te gaan doen!

De fascinatie voor de fysiotherapie komt uit de diversiteit van het beroep. Elke individu is anders in klacht en als persoon. Dit maakt dat je werkdagen nooit hetzelfde zijn.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik werkzaam als fitnessinstructrice bij Tesqua. Beide sluiten aan op mijn fascinatie voor sport. Wat ook terugkomt in mijn dagelijks leven. Hier ben ik een bezige bij, die veel aan het zwemmen is, wandelen(Liefs met mijn trouwe viervoeter) en in de fitness zaal ben ik ook nog te vinden.

 

Met sportieve groet,

Melanie de Ruiter

Reactie plaatsen