09 januari 2018 
in Blog
2 min. leestijd

Fit, vitaal en meer omzet in 2018

Fit, vitaal en meer omzet in 2018

Volgende week lanceren Sjoerd de Jong en Timo Hans FyVIP Netwerk, een netwerkgroep voor ondernemers die samen met anderen aan hun vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling willen werken.

“Dat een goed netwerk belangrijk is voor een ondernemer dat hoeven wij niet te vertellen” stelt oprichter Sjoerd de Jong. “Maar net zo belangrijk als netwerken is het persoonlijke welzijn van de ondernemer. Wat heb je aan een groot netwerk, als je zelf niet energiek genoeg bent om er wat mee te doen. Ondernemers vragen vaak aan elkaar of ze het druk hebben. Alsof je alléén succesvol bent als je het druk hebt.  Je kunt persoonlijk en zakelijk gezien veel meer bereiken wanneer je lichamelijk en geestelijk in balans bent”.

En aan dat laatste willen Sjoerd de Jong, (praktijkeigenaar van de Jong Fysiotherapie) en zijn collega Timo Hans aandacht schenken. Ze bieden met hun nieuwe netwerkgroep ondernemers uit de regio de mogelijkheid om het netwerken te combineren met persoonlijke groei en vitaliteitstraining.

Het concept

Waar het bij andere netwerkgroepen puur om het behalen van een bepaalde omzet gaat, staat bij FyVIP Netwerk het welzijn van de ondernemer voorop. De groep zal iedere dinsdagochtend een bijeenkomst houden. Hans legt uit hoe zo’n ochtend er ongeveer uit komt te zien: ”Het eerste gedeelte van de bijeenkomst staat vooral in het teken van netwerken en kennismaking. Dat laatste is belangrijk, want als je elkaar kent, weet je ook waar je elkaar voor kunt inschakelen of aanbevelen. Vervolgens ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. Hoe kunnen we van elkaar leren? En hoe kunnen we elkaar behoeden voor het maken van fouten? Na dat gedaan te hebben zullen we ons bezig houden met vitaliteit. Uiteraard zit niemand dan stil, we gaan bewegen! Een ondernemer wordt dus lid van de netwerkclub om zijn business  te vergroten, zichzelf persoonlijk te ontwikkelen en om fit en vitaal zaken te kunnen doen.

Startevent

Op dinsdagochtend 16 januari staat er een speciale kennismakingsochtend op het programma. In het gebouw van Tesqua, wat ook de vaste locatie gaat worden van FyVIP Netwerk, wordt een presentatie gegeven over het hoe en waarom van de netwerkgroep. Ondernemers uit Ede en omgeving zijn van harte welkom. Deze ochtend begint om 07.30 uur en duurt ongeveer een uur. Het aanmelden kan via info@fyvip.nl. Meer informatie is te vinden op facebookpagina van FyVIP.

FyVIP

FyVIP Programma

Naast de netwerkclub is er een speciaal vitaliteitsprogramma voor ondernemers ontwikkeld door de heren van FyVIP. Het FyVIP programma kijkt naar alle factoren die nodig zijn om als ondernemer fit en vitaal in  zijn schoenen te staan. En dat is meer dan alleen voeding en beweging. De specialisten kijken ook naar zaken als ademhaling, slaap, functioneren van het immuunsysteem en stressfactoren. Aan de hand van uitgebreide fit-check krijg je wekelijks tips voor een gezondere leefstijl. Er wordt voor elke deelnemer een persoonlijk plan gemaakt. Tevens worden een aantal instrumenten ingezet om jouw als ondernemer weer fit en vitaal te krijgen. De totaalaanpak duurt vier maanden en zorgt ervoor dat de deelnemer alle onderdelen van zijn leven weer onder controle heeft, terwijl het minder energie kost.

“Zie het als een investering in jezelf, die je hoe dan ook terug gaat verdienen. Iemand die topfit is kan gewoon meer aan, is scherper en kan anderen beter aansturen”

 

Reactie plaatsen