05 september 2017 
in Blog
4 min. leestijd

Tien jarig bestaan De Jong Fysiotherapie!

Tien jarig bestaan De Jong Fysiotherapie!

Het is je vast niet ontgaan…. Afgelopen vrijdag, 1 september, bestond De Jong Fysiotherapie tien jaar! Om dit te vieren zijn we afgelopen weekend met alle collega’s en de partners een weekendje weg geweest!

Het hele weekend was georganiseerd door Sjoerd en Jolanda en werd voor ons geheim gehouden. De verrassing was natuurlijk compleet toen wij ’s ochtends rond 10:00 opgehaald werden door een geweldige Hummer limousine!

Tien jaar De Jong Fysiotherapie Ede 

Na deze eerste verrassing werden wij natuurlijk met de minuut nieuwsgieriger naar de rest van het weekend!

Met wat vertraging kwamen wij aan bij Jacks Art in Apeldoorn waar we ons mochten uitleven met verf! Omdat we mochten knoeien was er gezorgd voor beschermende kleding. Heel charmant :). Samen hebben we een kunstwerk gemaakt voor in de praktijk welke binnenkort te bewonderen is! Ontzettend leuk om zo samen iets voor in de praktijk te maken.

Tien jaar De Jong Fysiotherapie Ede  Tien jaar De Jong Fysiotherapie Ede

Na een heerlijke lunch begon de reis… Helaas niet meer met de Hummer, maar waar we naar toe gingen wisten we nog steeds niet! Daar begon het speculeren… We gaan naar Friesland! En ja, we gingen naar Lemmer! We hadden prachtig weer en een hotel aan de haven.

Na een korte pauze werden we vriendelijk verzocht om weer in de bus te stappen voor onze volgende activiteit. Sjoerd en Jolanda hielden ook nu de spanning er weer goed in. Wij dachten ergens gezellig een hapje te gaan eten zonder al te veel inspanning, maar helaas…. Bij Lokaal 55 werd ons al snel duidelijk dat we zelf voor het eten moesten zorgen ;). We werden opgedeeld in groepjes van drie en daar begon de strijd: Wie maakt het beste gerecht?

     

Wie er nou uiteindelijk heeft gewonnen met het beste gerecht? Daar zijn de meningen nog over verdeeld, maar het eten was heerlijk!

Na een heerlijk nachtje slapen waren wij klaar voor een nieuwe dag vol met verrassingen. We hadden zelf natuurlijk al bedacht dat we gingen zeilen, maar helemaal zeker weten konden we het natuurlijk niet. Gelukkig hadden we gelijk! We gingen zeilen of op zijn fries gezegd: skûtsjesilen. Wat was het prachtig weer en wat hebben we genoten met zijn allen!

Via deze weg willen wij, het hele team van De Jong Fysiotherapie, Sjoerd en Jolanda nogmaals bedanken voor een onvergetelijk weekend!

Omdat de afgelopen tien jaar niet mogelijk was geweest zonder onze cliënten wilden wij dit fantastische weekend ook met jullie delen. We hopen dat jullie op deze manier een beetje met ons mee genoten hebben!

 

Groeten Team De Jong Fysiotherapie

Timo, Martin, Bart, Niels, Peter, Milou en Annemarie

J. Laumen
Door

J. Laumen

op 05 Sep 2017

Wat leuk te zien en te lezen hoe leuk feestweekend was! Dank.

Reactie plaatsen