06 oktober 2020 
0 min. leestijd

Weer een nieuwe aanwinst bij De Jong Fysiotherapie!

Weer een nieuwe aanwinst bij De Jong Fysiotherapie!

Luc stelt zich voor….

Nu ik ondertussen alweer zes weken bezig ben bij de Jong Fysiotherapie, leek het mij een goed moment om mijzelf eens voor te stellen.

Ik ben Luc de Winter, 25 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Afgelopen augustus ben ik afgestudeerd van de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna kon ik met veel plezier gelijk beginnen aan mijn carrière als fysiotherapeut.

De keuze voor het vak fysiotherapie werd voor mij duidelijk toen ik bezig was met de opleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier heb ik verschillende blessures opgelopen, waarna ik diverse revalidatie trajecten heb doorlopen bij een fysiotherapeut. Ik vond deze trajecten zo ongelofelijk boeiend dat ik direct na het behalen van mijn bachelordiploma door ging met de opleiding fysiotherapie.

Door de kennis van beide opleidingen te combineren probeer ik ieder individu te voorzien van maatwerk. Dit kan op therapeutisch vlak zijn, maar bijvoorbeeld ook op psychisch- of leefstijlvlak. Iedereen heeft behoefte aan een eigen soort behandeling. Hierdoor is het werk als fysiotherapeut zo uitdagend voor mij!

Als u meer wilt weten over mij, dan bent u altijd welkom om mij aan te spreken bij Tesqua.

Opa Wim
Door

Opa Wim

op 29 Dec 2020

Heel veel succes, Luc. En weet op tijd de rem te vinden.

Annemieke Engelen-de Winter
Door

Annemieke Engelen-de Winter

op 30 Dec 2020

Heel veel succes topper

Reactie plaatsen